Qui som

Especialistes en préstecs de capital privat

Experiencia i tracte personalitzat.

SolucióEconòmica és una societat que actua com a empresa intermediària en la concessió de crèdits hipotecaris bancaris i préstecs de capital privat.

La nostra empresa està totalment integrada per professionals del sector financer, que abans de res són persones, fent del SEU problema EL NOSTRE problema.

El nostre compromís es resumeix en una responsabilitat social que uneix: assessorament personalitzat, total honestedat i transparència, rapidesa i professionalitat.

La raó de ser de SolucióEconòmica rau simplement en l’objectiu d’aconseguir que el crèdit flueixi d’una forma menys restrictiva que la que propicia la conjuntura de crisi actual, avaluem totes i cadascuna de les possibilitats financeres per donar una solució al seu problema econòmic.

SolucióEconòmica realitzarà un estudi gratuït de les seves necessitats financeres en un màxim de 48/72 hores, requerint tan sol una nota simple o escriptura de l’habitatge i DNI dels titulars.

Soliciti ja informació per solucionar els seus problemes de liquiditat ! Contacti amb SolucióEconómica a través del teléfon 933 962 094 o enviant-nos aquest formulari de contacte.

SolucióEconòmica forma part de l’Associació de Gestors Intermediaris Financers d’Espanya.