Préstecs hipotecaris

Préstecs hipotecaris

Préstecs hipotecaris

VOSTÈ ESTÀ ESPERANT VENDRE UNA CASA ?

TÉ PENSAT COMPRAR UN HABITATGE O CANVIAR DE DOMICILI ?

VOL FER TREBALLS DE REFORMA EN EL SEU HABITATGE ?

Els préstecs hipotecaris de SolucióEconòmica són la solució ideal per aconseguir de forma ràpida i senzilla liquiditat per a la compra o la venda d’un immoble o per pagar els treballs de reforma del seu habitatge.

SolucióEconòmica gestionarà la hipoteca que necessita per finançar la compra del seu habitatge amb les millors condicions del mercat hipotecari i, el més important, sense necessitat que vostè avanci cap tipus d’honoraris previs.

Si no signa la nostra proposta d’hipoteca no es reportarà cap tipus de cost per a vostè.

La millor hipoteca per a vostè.

Ens comprometem a aconseguir la millor taxació possible, amb la finalitat d’obtenir el major finançament possible del cost total.
Analitzarem conjuntament l’operació per aconseguir l’import necessari que cobreixi el 100% de l’operació de compra.

L’estudi i assessorament serà totalment gratuït i es realitzarà en un termini màxim de 48 hores. La documentació que es demana és mínima, és imprescindible una nota simple o l’escriptura de l’habitatge, així com el DNI dels titulars, encara que depenent de la particularitat de cada operació pugui ser necessari algun document addicional.

Liquiditat immediata de forma ràpida i segura.

La nostra independència de qualsevol entitat financera així com acords totalment preferencials, possibilitaran aconseguir la millor oferta possible per a la seva hipoteca.

Som especialistes financers pel que coneixem tots els tràmits i documentació que necessitarem per tramitar la seva hipoteca, amb el consegüent estalvi de temps i diners en el procés.

Ens ocuparem de tota la paperassa i gestió perquè vostè solament es preocupi de valorar la conveniència de la proposta que li presentarem i signar la compra de la seva nova propietat.

Resposta en 48 hores.

Sol · liciti un estudi gratuït per aconseguir una hipoteca amb les millors condicions aquí o truquin’s al 93 396 20 94.