Préstecs ràpids

Préstecs ràpids

NO POT OBTENIR EL SEU PRÉSTEC PERSONAL EN CAP ENTITAT BANCÀRIA TRADICIONAL ?

VOSTÈ NO TÉ INGRESSOS DEMOSTRABLES ?

NECESSITA DISPOSAR DE LIQUIDITAT ?

SolucióEconòmica li ofereix una solució personalitzada a aquest tipus de situacions mitjançant l’obtenció d’un préstec de capital privat.

Només amb una garantía hipotecària.

Sense justificar els seus ingressos i sense que tinguem en compte la possibilitat que pugui figurar al RAI o ASNEF. Vostè en un termini molt curt de temps obtindrà els diners necessaris sense excés de paperassa i posarà fi al seu problema.

Per sol·licitar un préstec de capital privat l’únic imprescindible és tenir un habitatge o propietat lliure de càrregues, o amb una càrrega hipotecària petita. La documentació requerida és mínima, simplement una nota simple o escriptures de l’habitatge, DNI dels titulars i en algun cas algun document addicional.

No paga rés sino aconseguim els diners.

SolucióEconòmica estudiarà la seva situació de forma totalment gratuïta i en un termini de només 48 hores.

Els nostres assessors , que abans de res són persones, saben que cada situació és especial i per això li proposaran una solució a mida i el més interessant per a vostè; amb les millors condicions de mercat.

Sol·liciti informació personalitzada per obtindra un préstec amb garantía hipotecària i les millors condicions aquí , o per telèfon al 93 396 20 94