Préstecs amb ASNEF o RAI

Préstecs amb ASNEF o RAI

Préstecs amb ASNEF o RAI

Amb SolucióEconómica pot obtenir el seu crèdit encara estant inscrit en llistes com RAI, ASNEF o EXPERIENCE

El nostre equip li aconsellarà de manera personalitzada sobre el tipus de préstec que necessita perquè la seva presència en algun fitxer de morositat no sigui un problema per cobrir les seves necessitats de finançament, gestionant-ho de forma àgil, sense paperasses, amb la màxima flexibilitat i sense justificació d’ingressos.

Préstecs amb ASNEF de capital privat

Si vostè figura en algun dels fitxers de morositat, sigui ASNEF o RAI, és difícil obtenir un préstec. Si vol cancel·lar deutes per sortir d’aquests fitxers o necessita capital per cobrir altres necessitats i disposa d’una propietat lliure de càrregues o amb molt poca hipoteca pendent, li gestionarem un préstec a la seva mida amb garantia hipotecària.

Per gestionar el seu crèdit amb ASNEF o RAI a SoluciòEconómica l’estudi és gratuït i es realitza en un termini màxim de 48/72 hores. La documentació que se sol·licita és mínima, serà imprescindible una nota simple o escriptura de l’habitatge i DNI dels titulars. Depenent de la complexitat de l’operació pot ser necessari algun document addicional.

Els nostres assessors financers saben que cada situació és especial i per això li plantejaran una solució a mida, personalitzada i adaptada a les seves necessitats i possibilitats.

Resposta en 24 hores

Sol · liciti el seu estudi gratuït aquí o per telèfon 93 396 20 94

Informa’t