Cancel.lació d’embargaments i subhastes

Cancel.lació d’embargaments i subhastes

Cancel.lació d’embargaments i subhastes

Li gestionarem el préstec necessari que li permetrà suspendre les subhastes i cancel·lar possibles embargaments dels seus béns de forma ràpida i fàcil.

Si té problemes de deutes acudeixi a nosaltres i estudiarem conjuntament la millor opció que eviti la subhasta i/o embargament, i solucionarem la complicada i estressant situació que aquest tipus de reclamació comporta.

Valorarem i l’informarem de totes i cadascuna de les possibles alternatives, buscant i aconseguint la millor solució a la seva problemàtica, posant a la seva disposició el capital necessari que suspendrà la subhasta i/o embargament en qüestió.

Només necessitem una garantia hipotecària.

L’assessorament és totalment gratuït, i es realitza en un termini màxim de 48/72 hores. La documentació que li sol·licitarem serà l’estrictament necessària per a la resolució de la problemàtica.

A SolucióEconòmica som professionals experimentats en la gestió de préstecs amb garantia hipotecària amb capital privat, però abans de res persones i sabem que aquestes situacions són molt complicades, per la qual cosa intentem buscar la solució més ràpida i adequada a les seves necessitats.

Resposta en 24 hores

Sol·liciti el seu estudi gratuït aquí o al telèfon 93 396 20 94