Aceptación de herencia

Préstamo para aceptación de herencia

Préstec per acceptació d’herència

HA REBUT UNA HERÈNCIA I NO DISPOSA DEL CAPITAL PER ABONAR LES DESPESES I IMPOSTOS PER PODER ACCEPTAR-LA ?

SolucióEconòmica l’ajuda a gestionar de forma integral aquest tipus de situacions.

El nostre equip de experts s’encarrega de tots els tràmits legals i econòmics necessaris perquè vostè pugui acceptar l’herència en qüestió sense més preocupacions. Parli amb nosaltres i li gestionarem tot perquè vostè no s’hagi de preocupar de res, de la forma més ràpida i amb la màxima professionalitat.

El nostre assessorament és totalment gratuït i àgil; en un termini màxim de 24 hores rebrà tota la informació necessària imprescindible perquè prengui la decisió adequada.

Només necessitem una garantía hipotecària, sent vàlida fins i tot la propietat pendent d’acceptar hereditariament.

L’acceptació d’una herència pot ser un procés legal llarg i tediós. Com més aviat possible realitzis aquest tràmit i l’herència sigui acceptada, et convertiràs en hereu oficial i et situaràs en posició de titularitat dels béns i drets de l’herència.

Per això, és molt important que realitzis el tràmit amb la major celeritat possible, doncs el termini legal per pagar les despeses derivades de l’acceptació d’una herència és de 6 mesos.

Nosaltres sabem que cada situació és especial i per això li proposarem una solució a mida i totalment personalitzada. La documentació que li sol·licitarem serà l’estrictament imprescindible i necessària per a la tramitació legal de l’herència.

Resposta en 24 hores.

Obtingui finançament per poder gaudir de la seva herència de forma ràpida i còmoda amb SolucióEconòmica aquí o truquins al 93 396 20 94